Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απορία

Προς το παρών προσπαθώ να καταλάβω το εξής:

Eχω ένα φίλο που για κάποιον ανεξήγητο λόγο όλες, μα όλες οι γυναίκες τον ερωτεύονται. Επίσης για κάποιον ανεξήγητο λόγο όλοι, μα όλοι οι άντρες τον συμπαθούν. Δεν άκουσα ποτέ κάτι αρνητικό για πάρτη του τα τελευταία 10 χρόνια που τον γνωρίζω καλά, έξω τα προηγούμενα, και  για να μην αμφισβητηθώ για την ωριμότητα μου και τα περί γενικολογίας, να πω στα πεταχτά ότι τα τριάντα τα έχω καλοπατημένα και ανθρώπους γνώρισα άπειρους. Ο φίλος είναι ο άνθρωπος μαγνήτης. Τελεία.

Αφού τον έχουν ερωτευτεί η μια μετά την άλλη οι γνωστές μου και αφού τον κυνηγούν για παρέα όλοι μου οι γνωστοί, είπα να τον μελετήσω. Δεν έχω καταφέρει να βγάλω κανένα απολύτως συμπέρασμα. Το μόνο που ξέρω είναι καμία φορά τον ζηλεύω. Όχι τόσο για τα πιο πάνω, όσο για την άγνοια του. Δεν έχει καμία συναίσθηση του πόσο ελκυστικός είναι στους άλλους ανθρώπους. Δεν τον απασχολεί βέβαια και ιδιαίτερα...ο καλυτερος του φίλος είναι ούτως ή άλλως ο εαυτός του.


6 σχόλια:

  1. "Δεν έχει καμία συναίσθηση του πόσο ελκυστικός είναι στους άλλους ανθρώπους. Δεν τον απασχολεί βέβαια και ιδιαίτερα...ο καλυτερος του φίλος είναι ούτως ή άλλως ο εαυτός του."

    Νομίζω εν τούτο ακριβως που τον κάμνει ελκυστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξέρω τον, πράγματι εν πολλά καλός ;)
    ζηλεύκω τον κι εγώ, καλοπροαίρετα φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν γίνετε να μην κατάλαβε!!!! Κάτι θα ψυλλιάστηκε και το γεγονός όμως πως δεν «εκμεταλλεύεται» αυτό το προσόν του ,τον κάνει ακόμα ποιο ελκυστικό…. Νομίζω (αντρική προσέγγιση , οι γυναίκες δεν ξέρω πως το βλέπετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @πρασινάδα: τείνω να συμφωνώ μαζί σου ντοκ! η πλήρης ανεξαρτησία του είναι ελκυστική.



    @αστροναύτης: "ξέρω τον!για μένα γράφεις;":)) εσύ γιατί τον ζηλεύεις όμως;



    @πατινιος: μπορεί και να καταλάβει δεν ξέρω, αν καταλάβει πάντως είναι και διακριτικός και όντως δεν εκμεταλλεύεται καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μυστικό ίσως να κρύβεται στο γεγονός ότι είναι απλά ο εαυτός του και γνωρίζει ποιος είναι. Αυτό ίσως να τον κάνει λιγότερο επιρρεπή σε μικροπρέπειες.

    Ένας απλός Ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @anonymous:endexomenws...gnwrizontas kai tous goneis tou katalava oti epaiksw terastio rolo k o tropos pou ton megalwsan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή